Basis voor straffe sportprestaties

Rondom hockey- en (kunst)grasterreinen, als basis voor Padel boxen of als wandelpaden tussen de terreinen. Eurodals hebben heel wat functionele voordelen bij de aanleg van sportvelden en zorgen tevens voor een moderne en professionele uitstraling.

Andere inspiratie

Het strak tintje in uw tuin
Zoals een schilderij pas echt tot z'n recht komt met het juiste kader, zo geven ook vloerplaten iets extra aan elke omgeving. Gebruik de strakheid van het materiaal om een uniek lijnenspel te creëren of werk met verschillende niveaus.    
Het visitekaartje van uw bedrijf
Opritten, wandelpaden, pleinen, parkings en laadkades.
Onze betonnen vloerplaten en complementaire producten zorgen voor een geïntegreerd totaalplaatje dat uw bedrijf op zijn best presenteert.
Een plaats voor speelplezier
Betonnen vloerplaten zijn makkelijk te onderhouden en weerstaan jarenlang moeiteloos weer, wind en speelplezier. Integreer makkelijk constructies en speeltuigen. Of voeg kleuren, patronen en motieven toe voor een inspirerende omgeving voor kinderen en jongeren.
Oerdegelijke functionaliteit
De vloerplaten vervaardigd van een hoogwaardige betonkwaliteit, bieden een robuuste oplossing voor permanente of tijdelijke buitenverharding. De platen zijn bestand tegen verwering van de elementen en dragen moeiteloos vrachtwagens, machines en grote hoeveelheden voor opslag.   
Groots voor grote pleinen
Het multifunctionele karakter en de grootte van een plein vereisen een specifiek soort verhardingsoplossing. Vloerplaten zijn bestand tegen hoge en frequente belasting, zijn makkelijk in onderhoud en kunnen bovendien snel worden geplaatst met een minimum aan openbare hinder. Of maak er een unieke trekpleister van dankzij de ontwerpvrijheid. 
Van creativiteit naar realiteit
Laat uw creativiteit los tijdens het ontwerpen en daag ons uit. Van unieke vormen, gefreesde patronen of figuren tot uitsparingen voor bomen en lichtarmaturen, onze expertise in afwerking maakt van uw ontwerp realiteit.