Vacature werfleider

Word jij onze leider op het veld?

Om het huidige team te versterken, zoeken wij een (m/v):  WERFLEIDER
 
 Jouw uitdaging
Je wordt medeverantwoordelijk voor de werfopvolging van alle Eurodal werven in Belgïe. Na het afsluiten van de verkoop en de overdacht van het dossier word je verantwoordelijk voor de opvolging van de werken en blijf je het centrale aanspreekpunt voor de klant. Je zal instaan voor het bespreken van de legplannen en de voorbereiding en uitvoering van de grond- en legwerken. Tevens zal je de werfvergaderingen bijwonen, de legploegen aansturen tot de oplevering met de eindklant.
 
Jouw profiel
Je bent een technisch/commercieel talent, een sterke relatiebouwer en hebt een zelfstandige en ondernemende persoonlijkheid. Je bent in het bezit van een master of bachelor diploma en beschikt over een eerste ervaring in een gelijkaardige functie. Je hebt affiniteit met het product. Je bent resultaatgericht en houdt ervan om creatief met de klant mee te denken. Door jouw goede relationele en communicatieve vaardigheden, bouw je lange termijn relaties uit met je klanten. Je bent bereid om je flexibel in te zetten. Je hebt een (goede) kennis van AutoCAD/ SketchUp en spreekt vlot Nederlands, met een goede kennis van het Frans. Eurodal Bvba investeert graag in diverse opleidingen die u zullen doen groeien in je functie. 
 
Ons aanbod
Een verantwoordelijke werfleidersfunctie met een belangrijke impact op het bedrijfsresultaat.  Een dynamische job met een grote autonomie en veel wisselende contacten. Je komt terecht in een groeiende en ambitieuze KMO met een moderne ontwerp- en productieomgeving. Eurodal kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur met korte communicatielijnen en een hands-on mentaliteit. Er wordt een volwaardig loonpakket voorzien dat overeenstemt met je profiel en je ervaring.

 
Stuur je CV + motivatiebrief naar info@eurodal.be