Ebema en Eurodal voortaan samen voor betere ruimte

Ebema en Eurodal zijn beiden fabrikant van hoogwaardige betonproducten voor tuinen, bedrijfterreinen, wegen, pleinen... Voortaan bundelen we onze krachten en bieden zo het meest uitgebreide gamma op de markt.

 

Dankzij de integratie van Eurodal in haar werking, verruimt Ebema haar zo al uitgebreide aanbod met betonnen vloerplaten. Vanaf nu kun je bij ons terecht voor de meest complete catalogus aan betonoplossingen voor de particuliere markt.

 

Eurodal Residential - voor een strakke look

Een betonnen vloerplaat geeft stijl en sfeer aan elke buitenomgeving: terrassen, wandelpaden, opritten en parkeervakken en tuinkamers. De Eurodal Residential staat garant voor een hoge graad van afwerking in vloerplaten, geproduceerd met oog voor detail specifiek voor residentiƫle toepassingen.

 

 

 

Ebema Stone & Style

Dankzij de integratie van Eurodal in de werking en het productaanbod van Ebema_Stone&Style, verruimt het zo al uitgebreide aanbod met betonnen vloerplaten. Vanaf nu kan je bij ons Ebema_Stone&Style terecht voor de meest complete catalogus aan betonoplossingen voor de particuliere markt. 

 

Ontdek het volledige Eurodal gamma in de S&S Productsectie

 

 

 

Ebema Living City

Bouw mee aan een betere openbare ruimte

 

Ontdek Living City