Residentiële tuinen

Nu we meer tijd spenderen thuis en in onze tuin, merken we nog meer het belang van het juiste gevoel en de uitstraling van onze eigen stek. Een plek voor rust, gezelligheid, ontspanning of zelfs inspanning. 

 

Heb jij ook grote tuinplannen? Zie je wel iets in betonnen vloerplaten om je droomproject compleet te maken? 

 

 

Inspiratie opdoen (meer foto's)

Bedrijfsterreinen & publieke ruimte

Bij het verharden van bedrijfsterreinen en publieke ruimtes is het functionele karakter vaak erg belangrijk. Bovendien moet de gekozen oplossing aan heel wat regelgevingen voldoen inzake regenwaterbeheersing. Eurodal biedt hiervoor heel wat mogelijkheden, zonder daarbij ook het esthetische niet uit het oog te verliezen.

 

Inspiratie opdoen (meer foto's)

Member of B'RAIN

B'RAIN is een kennisplatform van producenten en creatievelingen rond intelligent omgaan met water, groen, verharding en ruimte.

Concreet hebben enkele producenten, actief in de wereld van waterbeheer bij private en publieke sectoren, besloten hun expertises strategisch te bundelen.

Het doel: producten op elkaar afstemmen en doorontwikkelen om te komen tot betere totaaloplossingen voor het beheersen van hemelwater.

Ontdek kennisplatform B'RAIN

Ebema en Eurodal voortaan samen voor betere ruimte

Ebema en Eurodal zijn beiden fabrikant van hoogwaardige betonproducten voor tuinen, bedrijfterreinen, wegen, pleinen... Voortaan bundelen we onze krachten en bieden zo het meest uitgebreide gamma op de markt.

Meer info

Vloerplaten & systemen

Een betonnen vloer vind je overal terug. Van een oprit of terras bij u thuis tot grote bedrijfsterreinen of marktpleinen. Daarom biedt Eurodal verschillende vloerplaten aan die ieder op hun manier antwoord geven op de verschillende verwachtingen en wensen afhankelijk van de verharding.

Specifiek voor bedrijfsterreinen en grote verharde oppervlaktes ontwikkelde Eurodal een ingenieus waterbufferingssysteem Hydrops® 3.0 en een systeem voor parkeerdaken Pardak XL®.

Onze oerdegelijke vloerplaten vormen telkens de basis van de oplossing !

Vloerplaten
Meer info
Vloerplaten

Kiezen voor Eurodal vloerplaten, is kiezen voor degelijkheid


 

Hydrops®
Meer info
Hydrops®

Een efficiënt buffer- en infiltratiesysteem voor een optimale regenwaterbeheersing

Vélonet
Meer info
Vélonet

Comfortabel fietsen op het water

Pardak XL®
Meer info
Pardak XL®

Daktegel-systeem om parkings aan te leggen op grote daken.

Nieuws

Case: Heylen Ceramics
Case: Heylen Ceramics

Voor de buitenverharding van hun bedrijfsterreinen koos Heylen Ceramics voor Eurodal. Binnen de samenwerking konden we merken dat passie, hoogwaardige materialen en innovatie, waarden zijn die we delen. We spraken erover met Jan Rombouts.

Meer info
Case: Theuma doors
Case: Theuma doors

In 2020 deed Theuma voor hun site in Bekkevoort beroep op Eurodal voor de verharding van de functionele binnenplaats. Om het project toe te lichten spraken we met Marc Tordoor, de Senior Maintenance Engineer & Preventieadviseur. 

Meer info
Project in de kijker: ABETEC
Project in de kijker: ABETEC


Abetec, het studiebureau uit Zele, heeft voor de buitenverharding bij haar nieuwe vestiging opnieuw gekozen voor een samenwerking met Eurodal.
 

Meer info
Ebema versterkt strategische positie door participatie in Eurodal
Ebema versterkt strategische positie door participatie in Eurodal

Ebema, fabrikant van hoogwaardige betonoplossingen met vestigingen in Zutendaal en Rijkevorsel en bekend van de merken Ebema_LivingCity en Ebema_Stone&Style, neemt een strategische participatie in Eurodal uit Grobbendonk. Eurodal is actief in de openbare markt, de projectmarkt en de particuliere markt, voornamelijk met de productie en plaatsing van kwalitatieve vloerplaten in beton. Daarnaast innoveren ze met oplossingen voor waterbeheer als Hydrops en Vélonet. Ebema en Eurodal kiezen voor deze integratie om de marktpositie van beide bedrijven te versterken en er samen sterker uit te komen. Met als belangrijkste oogpunt dat de klanten er beter van worden. 
 

Meer info