Residentiële tuinen

Nu we meer tijd spenderen thuis en in onze tuin, merken we nog meer het belang van het juiste gevoel en de uitstraling van onze eigen stek. Een plek voor rust, gezelligheid, ontspanning of zelfs inspanning. 

 

Heb jij ook grote tuinplannen? Zie je wel iets in betonnen vloerplaten om je droomproject compleet te maken? 

 

 

Inspiratie opdoen (meer foto's)

Bedrijfsterreinen & publieke ruimte

Bij het verharden van bedrijfsterreinen en publieke ruimtes is het functionele karakter vaak erg belangrijk. Bovendien moet de gekozen oplossing aan heel wat regelgevingen voldoen inzake regenwaterbeheersing. Eurodal biedt hiervoor heel wat mogelijkheden, zonder daarbij ook het esthetische niet uit het oog te verliezen.

 

Inspiratie opdoen (meer foto's)

Member of B'RAIN

B'RAIN is een kennisplatform van producenten en creatievelingen rond intelligent omgaan met water, groen, verharding en ruimte.

Concreet hebben enkele producenten, actief in de wereld van waterbeheer bij private en publieke sectoren, besloten hun expertises strategisch te bundelen.

Het doel: producten op elkaar afstemmen en doorontwikkelen om te komen tot betere totaaloplossingen voor het beheersen van hemelwater.

Ontdek kennisplatform B'RAIN

Vloerplaten & systemen

Een betonnen vloer vind je overal terug. Van een oprit of terras bij u thuis tot grote bedrijfsterreinen of marktpleinen. Daarom biedt Eurodal verschillende vloerplaten aan die ieder op hun manier antwoord geven op de verschillende verwachtingen en wensen afhankelijk van de verharding.

Specifiek voor bedrijfsterreinen en grote verharde oppervlaktes ontwikkelde Eurodal een ingenieus waterbufferingssysteem Hydrops® 3.0 en een systeem voor parkeerdaken Pardak XL®.

Onze oerdegelijke vloerplaten vormen telkens de basis van de oplossing !

Vloerplaten
Meer info
Vloerplaten

Kiezen voor Eurodal vloerplaten, is kiezen voor degelijkheid


 

Hydrops®
Meer info
Hydrops®

Een efficiënt buffer- en infiltratiesysteem voor een optimale regenwaterbeheersing

Vélonet
Meer info
Vélonet

Comfortabel fietsen op het water

Pardak XL®
Meer info
Pardak XL®

Daktegel-systeem om parkings aan te leggen op grote daken.

Nieuws

Case: Heylen Ceramics
Case: Heylen Ceramics

Voor de buitenverharding van hun bedrijfsterreinen koos Heylen Ceramics voor Eurodal. Binnen de samenwerking konden we merken dat passie, hoogwaardige materialen en innovatie, waarden zijn die we delen. We spraken erover met Jan Rombouts.

Meer info
Case: Robotland
Case: Robotland
Als 2020 normaal was verlopen, dan had technologiepark Robotland in mei dat jaar al de deuren geopend. Echter, zoals we allemaal hebben ondervonden, zijn weinig dingen vorig jaar normaal verlopen. De opening heeft ondertussen plaats gevonden op 28 december en we willen dit mooie project, waaraan Eurodal graag heeft meegewerkt, even mee in de verf zetten.
Meer info
Gootplaten van Eurodal, voor waterafvoer bij buitenverharding
Gootplaten van Eurodal, voor waterafvoer bij buitenverharding

Gootplaten van Eurodal, voor waterafvoer bij buitenverharding

Meer info
Case: GARE MARITIME site | 9000 M²
Case: GARE MARITIME site | 9000 M²

Bij het begin van 2021 kijken we graag nog eens terug op één van de meest besproken project van vorig jaar, nl. de Gare Maritime site bij Tour + Taxis in Brussel. Waar ooit het grootste goederenstation van Europa gevestigd was, prijkt nu een prachtig, duurzaam complex waar nieuwe en bestaande bedrijven een inspirerende werkplek kunnen vinden.
 

Meer info