Extra voordelen van samenwerken met Eurodal

Een knap concept in buitenvloeren
Eurodal heeft alles in huis om van uw buitenvloeren een knap concept te maken:
ervaring, technische expertise, innovatieve producten, een gezonde ondernemingsgeest en competente mensen die ieder project tot een geslaagd einde willen brengen.

 

Meer dan vloerplaten alleen
Een bouwproces is op zich al een complexe onderneming. Voor elke fase en activiteit zijn vaak andere partijen aan de slag en beheer je als aannemer of bouwheer die verschillende aanspreekpunten. 

Wist je echter dat Eurodal niet alleen producent is van de betonnen vloerplaten? Voor niet-residentiële projecten nemen wij, indien u wenst, de gehele grondwerken en buitenverharding voor onze rekening, van A tot Z. Of u kan beroep doen op ons studiebureau voor berekening van de watertoets of voor parkeerdaken. 
Meer dan vloerplaten alleen
Alternatief financieren
Uiteraard kan je bij ons terecht om betonnen platen te kopen, maar we stimuleren eveneens huurformules of leasing. Deze opties geven klanten meer flexibiliteit naar tijdelijke oplossingen of omdat de bestemming van de locatie kan wijzigen.

De bebouwde ruimte zal in de toekomst nog efficiënter benut moeten worden en dan is een modulair pand of bedrijfsterrein van goudwaarde.

 
Alternatief financieren
Een tweede leven

Een belangrijk element binnen onze bedrijfsvoering is dat we producten terugkopen en elders een tweede leven geven. De restwaarde is fijn voor klanten bij een ‘repeat purchase’ en wij zorgen dat de producten hoogwaardig opnieuw worden ingezet op andere locaties. 

Heeft u nood aan verharding voor een industriële 'heavy duty' toepassing? Laat het ons weten!
Een tweede leven
Tijdswinst

Of het nu tijdelijke of permanente verharding betreft, onze eigen legploeg en partner-verwerkers zorgen voor een snelle en professionele plaatsing.

Bovendien zijn de vloerplaten onmiddelijk gebruiksklaar waardoor uw activiteiten of de volgende werken asap kunnen worden gestart.

 
Tijdswinst
Eigen studiebureau voor technische ondersteuning
Bij Eurodal kan u niet alleen terecht voor vloerplaten maar ook innovatieve concepten voor parkingdaken en het Hydrops regenwaterbeheer systeem. Dankzij ons eigen studiebureau kunnen wij dergelijke projecten ondersteunen met ontwerpen, berekeningen, plannen, werfbezoeken en gedegen advies.

Ontdek de systemen via de link hieronder of contacteer ons.
Eigen studiebureau voor technische ondersteuning
Vul het contactformulier aan en u hoort spoedig van ons!

Andere Interesse ?

De eerste stap
Wat moet je doen als je Eurodal producten wil gebruiken in je project of tuin?
 
Toonparken
Waar kan ik de vloerplaten en systemen in het echt gaan bekijken?
Plaatsing of uitvoering van je project
Waar moet je rekening mee houden en wat zijn de mogelijkheden rond de uitvoering van je project?