Plaatsing of uitvoering van je project

Waar moet je rekening mee houden en wat zijn de mogelijkheden rond de uitvoering van je project?

De juiste oplossing vakkundig geplaatst

Om hun schoonheid volledig te laten spreken is een vakkundige plaatsing van de platen essentieel. Daarom worden deze enkel verwerkt door professionals. Eurodal heeft een netwerk aan contacten gaande van: (tuin)architecten die uw ganse buitenomgeving kunnen uittekenen, tuinaannemers die uw ideeën uitvoeren en de vloerplaten plaatsen volgens de regels van de kunst en vakkundige bestraters die de totale buitenverharding, waaronder Eurodal vloerplaten, voor u aanleggen.
Technische informatie
De vloerplaten van Eurodal zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en gewichten. Ook inzake texturen, kleuren, speciale bewerkingen zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Neem een kijkje op de detailpagina van de platen of download de plaatsingsvoorschriften.
Technische informatie
Ondersteuning

Een vakkundige plaatsing is van essentieel belang om een mooi en functioneel resultaat te bekomen. Beschikt u echter niet zelf over de juiste materialen? Bij Eurodal kan u materialen zoals hijssleutels en vacuümhefapparaten ook gewoon huren.

Bent u niet vertrouwd met vloerplaten en laat u het liever over aan een gespecialiseerde partner? Neem contact met ons op en we zorgen dat u het project professioneel kan opleveren. 
Ondersteuning

Andere Interesse ?

De eerste stap
Wat moet je doen als je Eurodal producten wil gebruiken in je project of tuin?
 
Toonparken
Waar kan ik de vloerplaten en systemen in het echt gaan bekijken?
Extra voordelen van samenwerken met Eurodal