FEBE Elements Awards 2018

Eurodal – 2 van de 3 genomineerde projecten voor de FEBE Elements Awards 2018 uitgevoerd met eurodals
 
Op donderdag 29 november a.s. weten we wie deze prestigieuze prijs mee naar huis mag nemen. FEBE, de Federatie van de Betonindustrie, beloont jaarlijks de meest prestigieuze projecten uit verschillende categorieën. Binnen de categorie ‘Precast in Landscape’ zijn 3 projecten genomineerd waarbij er bij de inrichting van openbare ruimtes grotendeels met prefab betonelementen is gewerkt. Het esthetische en functionele aspect krijgt in deze categorie de meeste aandacht.
 
Het eerste genomineerde project is De Bedrijfstuin DCBB. Door het unieke ontwerp en de sfeervolle uitstraling van deze bedrijfstuin krijgt het gebouw extra cachet. De trappen met verlichting en de zwevende elementen gecombineerd met andere verhardingsmaterialen zijn perfect geïntegreerd in het totaalconcept van de tuin. Voor de buitenverharding van de bedrijfstuin is gewerkt met betonnen vloertegels van Eurodal.
 
Het Landschapspark Rock Werchter is het tweede genomineerde project. De wandelpaden in het park zijn aangelegd met betonnen vloerelementen van Eurodal. Het unieke bij deze vloerplaten is de vervaardiging in 3 verschillende texturen waardoor de wandelpaden een 3-D effect krijgen en zo een meerwaarde vormen voor het groen en de beplanting er omheen.