Waar staat Eurodal voor?

Al sinds de oprichting in 1982 is degelijkheid het kloppende hart van Eurodal.  Het vormt de rode draad doorheen onze dienstverlening en productontwikkeling en resulteerde in een breed assortiment van innovatieve verhardingsoplossingen voor industriële omgevingen, publieke ruimtes en residentiële tuinen. Ons team staat voor u klaar met gedegen advies en ondersteuning doorheen uw ganse project. Kiezen voor Eurodal is kiezen voor degelijkheid.

Een OERdegelijk, natuurlijk product
De nijlpaarden, één van de merkbeelden van Eurodal, zijn grote, sterke oerdieren die natuurlijke modderbaden opzochten. Na het opdrogen van het zand, grind, steengruis en water bleef er een verharde tweede huid over die de dieren beschermde tegen hitte en insecten. "Een natuurlijke bescherming met de basisbestanddelen van beton" besloot kunstenaar en ontwerper van het beeld, Karl Meersman. Dit is gelijk de insteek van de 'Eurodals': sterke, robuuste vloerplaten die de buitenruimte rondom woningen of gebouwen verharden en beschermen.
Passie voor kunst
Kunst ligt ons nauw aan het hart. We zijn dan ook erg trots op onze samenwerking met Karl Meersman rond ons merkbeeld en blijven ons inzetten om kunstenaars zoals Wim Tellier te ondersteunen op hun artistieke pad.


Wim is een idealistische fotograaf, begaan met de jeugd, onze planeet en de toekomst. Zijn boodschap van respect en zorg voor alles en iedereen rondom ons erkennen we bij Eurodal en we willen graag mee helpen die te verspreiden.
Passie voor kunst
Maatschappelijk geëngageerd


Bij Eurodal zijn we van mening dat een bedrijf niet alleen moet kijken naar het eigen resultaat maar dat het ook maatschappelijk z'n rol moet spelen. In de praktijk doen wij dit door het steunen van relevante projecten en evenementen, zoals onder andere 'Walk for water' voor proper drinkwater en de 'Elephant parade' ten voordele van de Aziatische olifant. 
Maatschappelijk geëngageerd
Het Eurodal team
Het Eurodal team


 

 
Meer dan vloerplaten...
Slimme totaalconcepten voor hemelwater en dakparkings